http://www.psx-sense.nl/images/file/img_569d0477bb145.jpg

Een Zwitserse online retailer heeft een prijs geplakt op PlayStation VR, welke eigenlijk best realistisch lijkt. Zo heeft men een prijs online gezet van 498 Zwitserse Franken, dit komt neer op zo’n 454 euro. Als we kijken naar de prijs van 600 dollar voor de Oculus Rift, dan kan het zo maar zijn dat Sony inderdaad een prijs gaat hanteren van 449,- euro als adviesprijs.

Sony heeft eerder al aangegeven de PlayStation VR in de markt te zetten met als adviesprijs die van een nieuwe console. Als je dan bedenkt dat de PS4 399 euro kostte bij lancering, is het een realistische prijs. Of de Zwitserse webshop meer weet dan wij, dat is echter nog maar de vraag.

De Canadese versie van Amazon plakte al eens een prijs van $1.125 Canadese Dollars op de headset. Dit zou betekenen dat we eerder kijken naar een prijs van 700 euro, in plaats van 449,-. Het lijkt ons alleen wat onrealistisch als Sony de VR-headset een dergelijk hoog prijskaartje meegeeft. Wat dat betreft komt de Zwitserse retailer wellicht wat dichter in de buurt.