http://www.psx-sense.nl/images/file/img_569f82d6ba200.jpg

Operation Black Ice zal de eerste downloadbare content drop zijn voor Rainbow Six: Siege. Oorspronkelijk zou de downloadbare content al eind deze maand verschijnen, maar helaas werd deze drop uitgesteld naar 2 februari.

De content drop zal twee nieuwe Canadese operators toevoegen en vanwege een lek vandaag weten we nu precies hun loadout en meer informatie. Het lek vond plaats op 4Chan en werd later op Reddit geplaatst.

Hierdoor weten we dat de operators ‘Frost’ en ‘Buck’ zijn, die eerste is een vrouwelijke verdediging operator met als special ability de mogelijkheid om vijanden vast te zetten en in te klemmen. Buck daarentegen is een aanval operator met als speciale ability een under-barrel shotgun attachment voor zijn wapen.

Elke operator komt met twee nieuwe wapens, dit zijn de C8-SFW assault rifle, de Super 90 shotgun, de 9mm C1 sub-machine gun en de CAMRS marksman rifle.

De content zal gratis zijn voor mensen met een Season Pass. Heb je deze niet? Dan moet je in-game credits spenderen om de content vrij te spelen.

Bekijk de screenshots hieronder.