Lading nieuwe Gran Turismo 5 screens

Gran Turismo 5 is dé racesensatie die binnenkort op de PS3 zal verschijnen. Full HD graphics om van te dromen, een stuk of duizend prachtige auto’s en ook nog eens speelbaar in 3D. Echter is het nieuws rond GT5 was de laatste tijd nogal schaars. Dit roept toch de vraag op of Gran Turismo nog wel dit jaar verschijnt.

Nu druppelen er langzaam maar zeker weer een aantal screenshots binnen. Zo konden we je een paar dagen geleden blij maken met twee screenshots van een Mercedes SLS op de Nurburgring. En nu zijn er nog zeven screenshots verschenen van zowel de Nurburgring Norschleife als de GP-variant. Je kunt de screenshots hieronder bekijken.

[nggallery id=288]

8 reacties

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  eindelijk hoor je er weer eens wat van 😀

 2.    21 XP
  BayB_Bear's avatar

  Nu maar hopen dat het het wachten waard is…

 3.    46 XP
  FCBier_NL's avatar

  Ik ben zelf geen racefan, maar zitten mensen hier nog steeds op te wachten? Worden jullie dan niet moe van dat wachten?

 4.    992 XP
  Amaze's avatar

  Nee, waarom zou je er moe van worden??? er zijn zat games op de markt en daarmee vermaken wij ons wel totdat deze topper uitkomt.

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @BayB_Bear: Vast wel..
  Als je Playstation Magazine hebt dan is het best wel cool
  wat ze er over zeggen. Geloof me dit moet je kopen.

 6.    739 XP
  Hypoman's avatar

  Ik begin het een beetje zat te worden met die ‘sceens’! GT5 is toch geen fotoboek maar een spel toch? Misschien wat filmpjes met een nieuwe track, schade en misschien een ECHTE release datum (want ik geloof er niets meer van). Kom op met die game want anders hoef ik hem niet meer…..

 7.    208 XP
  adin's avatar

  ik kan wel wachten want het is al bijna klaar hoe langer je wacht hoe beter die word want uiteindelijk heb je echt gruwlijk spel 😛

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het blijft heerlijk 😀