http://www.psx-sense.nl/images/file/img_559a9aa553161.jpg

The Division beta zal gaan beginnen op 29 januari en duren tot en met 31 januari. Een niet al te lange tijd, maar het is altijd leuk om een game alvorens de release te mogen proberen. De download zal niet meevallen en mogelijk behoorlijk groot zijn, zo is de PC betaclient maar liefst 26GB groot. Nu is er gelukkig een pre-load beschikbaar, 48 uur voordat de beta daadwerkelijk live gaat.

Je zult ongetwijfeld ook interesse hebben in deelname aan de beta, maar hoe verzeker je jezelf van een plekje? De beste methode hiervoor is om de game te pre-orderen en doe je dit via een webshop, dan ontvang je een key via de mail na je bestelling. Dit kan onder andere bij Bol.com of een buitenlandse partij zoals Amazon.

Een andere mogelijkheid is om je in te schrijven op de wachtlijst. Vaak worden deze beta’s geschaald en als de ontwikkelaar comfortabel is met meer spelers, dan worden er meer uitnodigingen verstuurd. Uiteraard is deze kans van slagen een stuk minder groot dan het gegarandeerd ontvangen van een code via een pre-order.

Het plaatsen van een pre-order kun je overigens ook nog altijd annuleren als je dichterbij de release van de game twijfels krijgt of als de beta toch niet helemaal bevalt.