Time Crisis binnenkort naar het PSN?

De gamers onder ons die wel eens in een arcadehal zijn geweest kennen ongetwijfeld de titel Time Crisis. Deze game speelde je met een light gun en was vooral een echte topper als je met zijn tweeën de vele vijanden die op je af kwamen af kon knallen. Deeltje vier kwam een hele tijd geleden uit voor de PS3, maar deed het helaas helemaal niet goed. De mensen die de titel wel hebben aangeschaft en zich nu afvragen wat ze met hun light gun moeten hebben we een interessant nieuwtje.

Namco Bandai heeft namelijk een nieuwe trademark aangevraagd voor Time Crisis. Er staat onder andere tussen dat er downloadable software voor een globaal netwerk met draadloos apparaat moet uitkomen. Dit zou er op kunnen duiden dat Time Crisis naar het PSN komt en we het stof dus van onze light gun kunnen afblazen om opnieuw lekker te knallen!

Downloadable computer game software via a global computer network and wireless devices

5 reacties

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Met de Playstation Move?

 2.    482 XP
  Flow's avatar

  @Vinyl Vonna: Dat zou een hele goede mogelijkheid kunnen zijn ja

 3.    284 XP
  just1n's avatar

  Lijkt me leuk, ik heb time crisis 1 vroeger echt kapot gespeeld.
  Maar wat ik me eigenlijk afvraag is, kan die light gun van TC4 ook op bijv. een LCD TV, want de oudere modellen konden dat geloof ik niet en ik vroeg me dus af, of deze dezelfde techniek gebruikt als de oudere.

  Ik heb hier nergens een antwoord over gevonden, weet iemand het misschien die TC4 heeft?

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Vinyl Vonna: Dat zou wel erg vet zijn 😀

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha lekker old skool 🙂