SEGA heeft de afgelopen tijd al veel laten zien van de PS4 remaster van Valkyria Chronicles, die in Japan op 10 februari uitkomt. Er is nog altijd niks bekend over een mogelijke release in het Westen, maar dankzij enkele teasers van SEGA lijkt die aankondiging nu echt nabij.

Eerder deze week plaatste het bedrijf namelijk al een opvallende video op YouTube. Hierin werd gevraagd of de PS4 versie van de game ook in het Westen gaat verschijnen en het antwoord daarop was dat we aankomende week goed moeten opletten voor meer nieuws.

Om fans nog meer te teasen heeft SEGA ook de onderstaande tweet geplaatst. Een vrij simpele puzzel, want als je de puzzelstukken op de goede plek legt krijg je een duidelijke afbeelding van een tank uit Valkyria Chronicles, die ook in de afbeelding bovenaan dit bericht te zien is. De tweet vertelt ook duidelijk dat aanstaande maandag, morgen dus, het antwoord wordt onthuld. Het kan dus bijna niet anders dan dat de Valkyria Chronicles PS4 remaster morgen wordt aangekondigd voor het Westen, nieuws waar we erg blij mee zouden zijn.