http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56a55a7900aa4.jpg

De Media Markt ‘BTW Weg Ermee’ actie is vanaf deze woensdag weer een feit, de grote elektronicaketen komt namelijk weer met deze actie op de proppen. Vaak is dit een jaarlijks terugkerend fenomeen waarin je producten zonder BTW aan kunt aanschaffen bij de Media Markt. Dit resulteert dan vaak in 17% korting, mits de prijs niet alvorens de actie verhoogd is, wat nog weleens wil gebeuren.

Het treurige aan deze actie blijft het feit dat games, gaming accessoires en consoles uitgesloten zijn van deelname. Ben je op zoek naar een nieuwe soundbar of televisie voor bij je PS4? Dan kun je er wellicht een leuk slaatje uitslaan.

Een simpele berekening op de Media Markt website laat zien dat wanneer je een product koopt dat normaliter 1000 euro kost, je met deze actie €173,55 voordeel hebt. Dit zorgt er dan voor dat het product een verlaagde prijs heeft van €826,45, niet gek.

Verder is er nog een bijkomend voordeel aan de actie, het zorgt er namelijk voor dat veel concurrenten, zoals de BCC, ook de prijs omlaag gooien. Iets waar je ook weer van kunt profiteren, soms gaan zij namelijk nog weer net onder de prijs van de Media Markt zitten.

Meer informatie kun je hier vinden.