Three Fields Entertainment, de ontwikkelaar die voornamelijk bestaat uit ex-medewerkers van Criterion, heeft al regelmatig een nieuwe game zitten teasen. Zo liet men weten dat het een ‘innovatieve draai’ aan een sportgame zou geven en later meldde men dat de game een bepaalde link heeft met Burnout en Black. Inmiddels is de game eindelijk onthuld.

De studio werkt namelijk aan Dangerous Golf en deze game is volgens creative director Alex Ward net zo’n serieuze golfgame als Burnout een race simulator was. Niet bepaald serieus dus. In Dangerous Golf is je doel om zoveel mogelijk van het parcours te vernietigen. Dit doe je in verschillende omgevingen, waaronder een benzinestation en de keuken van een hotel, waarbij de gameplay turn-based is. Dangerous Golf ondersteunt offline en online multiplayer voor maximaal acht spelers. In totaal bevat de game ruim honderd holes.

Dangerous Golf komt in mei uit voor de PS4, Xbox One en PC en is alleen digitaal verkrijgbaar. Hieronder kan je de eerste screenshots bekijken.