WipEout HD heeft weer een nieuwe patch

WipEoutZojuist heeft WipEout HD een nieuwe patch gekregen. Het gaat dit keer om patch v1.40 en is te downloaden wanneer je de game wilt gaan opstarten. De update weegt zo’n 16MB, maar vooralsnog is het niet echt duidelijk wat de nieuwe functies of fixes zijn van de nieuwe patch.

Waarschijnlijk zal deze patch de problemen van patch v1.30 fixen. De vorige patch veroorzaakte namelijk ernstige problemen, want de game en de PlayStation 3 liepen door de patch muurvast. Het zat hem namelijk in de savedata die niet meer geladen kon worden van de HDD. Dit zorgde er dus voor dat WipEout HD en de PlayStation 3 vast bleef hangen. Hoe dan ook, de nieuwe patch kan gedownload worden en we houden jullie op de hoogte als we meer van de patch details weten.

10 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Nou dat is dan ook weer gefixt 🙂

 2.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Het ooit legendarische wipeout is verpest door er een psn game van te maken. We willen een schijfje een doosje en een boekje. Geen nullen en eenen, die zijn zo lastig in de kast te zetten

 3.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @watnoukanniet: De toekomst zit hem juist in die digitale distributie….
  Vind je dit niet beter… geen kast nodig te hebben om je games op te bergen 😀

 4.    19 XP
  trion's avatar

  Yep, spreek voor jezelf.

  De toekomst zal het veel meer digitaal worden en scheelt weer al die doosjes opruimen en meenemen als je je playstation meeneemt.

  Wat wil handig zou zijn is om favorieten te maken, zodat je je games kan onderscheiden van de tig demo’s die op je hd staan, nu staat helaas alles door elkaar 🙁

 5.    63 XP
  NewDust's avatar

  @trion: je kunt er nu ook al album tags aan maken. ik sorteer altijd alles op 100% of op studio. De patch verbeterd trouwens de online functionaliteit.

 6.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  @watnoukanniet: Ik wil ook een winkel versie van WipEout :(.

 7.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  wie wil share xd:P

 8.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Waarom hebben zoveel games na een patch, problemen met een savedata?

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @watnoukanniet: Denk dat we over 10 jaar helemaal geen schijfjes meer hebben

 10.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  @trion: Ik vind een rijtje spellen juist mooi in de kast. In de la in mijn geval. Maar je kunt geen spelletjes meer uitruilen met iemand. Ik heb zelfs een x de ps3 omgeruild zodat een vriend stardust kon spelen en ik flock.