Update: Nieuwe Bulletstorm gameplay trailer met geheime datum

Een korte tijd terug heeft ontwikkelaar Epic Games hun nieuwe IP aangekondigd, Bulletstorm. Op wat kleine details na wisten we nog niet echt precies wat we van deze game moesten gaan verwachten. Sinds vandaag is de eerste trailer van deze game uitgebracht en het ziet er uit om van te smullen. Zo zien we een hoop brute finishing moves waaronder een schop geven met je voet om vervolgens een kogel tussen de ogen te schieten van je vijand.

Als we goed kijken naar de trailer zien we ook op bepaalde momenten teksten voorbij vliegen als er vijanden kapot geschoten worden. Zet de trailer stop op 0:43 en je zult een datum zien, namelijk 4 juli. Er staat geen jaartal achter dus is dit de release datum of iets anders? PS3-Sense houdt je op de hoogte.

Update:

De datum die te zien is, is waarschijnlijk gewoon de naam van een aanval. 4 juli is namelijk Independence day in de VS en dan wordt er veel vuurwerk afgestoken. De vijand wordt in de lucht geschoten op het moment dat de datum in beeld komt dus waarschijnlijk is het de naam voor een aanval.

5 reacties

 1.    85 XP
  neYzzz's avatar

  Ziet er vet uit!

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Ben bnieuwd naar de game, ziet er wel awesome uit namelijk..

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha ziet er vet uit, maar niks voor mij iig

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hooooolllly fakkk wat vet!!! Ik wil dit echt spele .

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @GlobalSoldier: Alleen de gezichten zijn niet zo mooi, maar de omgeving wel.