Je hebt de afgelopen dagen al kunnen lezen op onze website over The Division beta. De beta die vanaf vandaag zal beginnen is behoorlijk populair en de vraag naar beta codes is dan ook erg groot. Zo gaven wij hier op PSX-Sense zelf al vele codes weg die binnen een mum van tijd op waren. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze bereid zijn een beta code te kopen wat kan op verschillende online verkoopkanalen.

Via andere manieren is het ook mogelijk een code te verkrijgen, bijvoorbeeld door een pre-order van de game te plaatsen. Voor een tijdje was het mogelijk om de game te pre-orderen in de PlayStation store waarna je jouw code ontving. Nadat je je code had ontvangen cancelde je simpelweg je pre-order en had je alsnog toegang tot de beta.

Dit is echter niet meer mogelijk en Ubisoft heeft laten weten dat ze genoeg spelers hebben voor de beta. Er zullen dus niet nog meer beta codes worden weggegeven voor The Division. De enige manier om nog een code te krijgen is door het te kopen op bijvoorbeeld een kanaal als eBay.

“We are seeing an unprecedented level of interest in The Division closed beta and we want to warmly thank our fans for their enthusiasm and passion.

We’ve already reached the capacity of players needed to test the game and online infrastructure during the beta and to prepare for the launch of the game (on PS4) on March 8.
As a result, at this time we’re closing access to the closed beta through the PSN pre-order system.