http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56b0a6644ac19.jpg

We hebben eindelijk meer duidelijkheid over de allereerste Rainbow Six: Siege downloadbare content map. Het gaat namelijk om een map waarin er een jacht gestrand is toen deze tegen een ijsblok aan ramde. Dat is natuurlijk voor niemand leuk, zo ook niet voor het jacht, dat nu zo goed als onbruikbaar is geworden.

Het goede nieuws is echter dat dit nu mooi een nieuw strijdtoneel voor Rainbow Six: Siege spelers is. De map met het luxueuze jacht heet simpelweg ‘Yacht’ en is onderdeel van een grote gratis update voor de game, die vandaag uitkomt.

De update brengt ook twee nieuwe operators met zich mee, maar deze zijn vooralsnog exclusief voor Season Pass eigenaren tot 9 februari. Daarna kun je ze unlocken voor 25.000 Renown of 5 euro per stuk. Het is nog niet officieel door Ubisoft bekendgemaakt welke operators dit precies zijn, maar deze lekten eerder al uit, namelijk Frost en Buck.

Verwacht de patch in de middag langzaam uitgerold te zien worden op de PS4. Dit jaar komen er nog drie gratis maps evenals zes operators bij, verwacht dus nog meer leuks naarmate de tijd verstrijkt.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56b0a73c875ac.jpg