Zoals elke maand het geval is, banen ook deze maand weer een aantal indie titels hun weg naar de digitale schappen van de PlayStation Store. Later deze maand, namelijk op 23 februari, zullen Runner2: Future Legend of Rhythm Alien en Ninja Senki DX te downloaden zijn voor een schappelijk prijsje.

Rondrennen als een dronken augurk

Runner2: Future Legend of Rhythm Alien zal een Cross-buy titel zijn en zal dus, voor degene die de PS Vita versie al in hun bezit hebben, gratis zijn. Ook zal de Good Friends character pack, welke nu nog €0,89 kost, vanaf de PS4 release gratis worden voor zowel de PS Vita als de PS4. Check de trailer hieronder als je benieuwd bent naar wat je kunt verwachten van Runner2.

Platformen met werpsterren

Mis jij ooit die goede oude tijd waarin 8-bit games helemaal hip waren? Dan is Ninja Senki DX wellicht een leuke titel om in de gaten te houden. Een game die het vijfjarig bestaan van ontwikkelaar Tribute Games viert met een nieuwe soundtrack, geheime nieuwe modi, trophies en zelfs een nieuw speelbaar personage. Als dit je interesse gewekt heeft, vergeet dan zeker niet de video hieronder even te bekijken.