Operation Black ice
De mega update voor Rainbow Six: Siege die afgelopen woensdag live ging maakt heel wat meer kapot dan het goedmaakt, zo blijkt. Zo werden er door een tal van spelers game-breaking bugs aangetroffen die overduidelijk de kwaliteit van de game niet ten goede komen.

De sub-reddit van de franchise staat in lichterlaaie en er blijven reports binnenstromen waaruit blijkt dat er iets goed mis is gegaan. Zo kun je volledige magazijnen leeg schieten op het lichaam van een vijand, maar de kill wordt alleen geregistreerd bij een headshot. Ook knifen kan meermaals mislukken, terwijl het toch wel heel duidelijk raak was. Een gebruiker heeft het probleem zelfs opgenomen en geüpload. Die beelden kun je hieronder terug zien.

Sommige van de glitches en bugs zijn niet nieuw, maar komen wel steeds vaker voor sinds de laatste update. Voorbeelden hiervan zijn de teleportatie en nitro glitch. Het kan haast niet anders dan dat Ubisoft ondertussen al op de hoogte is van de problemen die zich sinds afgelopen woensdag voordoen, maar er is nog geen officieel bericht vanuit de uitgever verschenen.