Wildlife & Hunting screens Red Dead Redemption verschenen

Ja hoor, het is weer zo ver. Rockstar heeft namelijk alweer screenshots van Red Dead Redemption online gezet. Het lijkt erop dat Rockstar zich een beetje verveelt en daarom elke dag wel iets van Red Dead Redemption online gooit.

Op de screenshots zijn wilde dieren te zien. Maar wat hebben wilde dieren nou met Red Dead Redemption te maken? Nou, In Red Dead Redemption heb je maar liefst 30 verschillende soorten dieren populaties. Van boerderij dieren tot los lopende huisdieren tot gevaarlijke roofdieren. Op deze dieren kun je jagen om vervolgens hun huid, veren of andere dingen te verkopen voor geld. Red Dead Redemption ligt vanaf deze vrijdag in de winkels. De screenshots kun je hieronder bekijken.

[nggallery id=296]

8 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Moet dit spel echt hebben !

 2.    542 XP
  niels's avatar

  Dit spel wordt echt geweldig.. jammer dat k geen geld meer heb.. 😛

 3.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  hebben hebben hebben!! 🙂
  😀

 4.    162 XP
  ramon284's avatar

  lol lachte me echt kapot op dat 3de plaatje :P. zie je dat mes denk je dat hij achter iemand aan loopt ofzo, gaat ie een kip slachten.

 5.    482 XP
  Flow's avatar

  @ramon284: Onderschat de kunst van het kippen besluipen niet, mijn vriend!

 6.    107 XP
  mvdr4life's avatar

  @Flow: jij snapt ‘t

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  zitten veel dieren dan in de game zeg 😐

 8.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ik had dit al gezien op de site van rockstar zelf maar toch het is en blijft vet ik wil hem en het duurt gellukig niet zolang meer maar een weekje ofzo 😀 en ik heb de limited edition besteld 😀 dus krijg alle extra’s super vet gewoon 😀