http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56b9e83539d5e.jpg

Nog voordat de PS4 überhaupt te koop was, sterker nog, voordat we wisten hoe de console eruit zag; was de game Deep Down al aangekondigd. De RPG-titel van Capcom heeft al heel wat nieuwsberichten mogen ontvangen op PSX-Sense, uiteenlopend van gameplay, mogelijke releasedata, beta’s en zelfs de aankondiging dat de game free-to-play zal zijn.

Het is nu echter al geruime tijd stil rondom Capcom’s Deep Down en we wachten nog altijd geduldig af tot men ons gaat vertellen wanneer de game nu precies uitkomt en in welke vorm dit zal zijn. Toch is er een klein lichtpuntje vandaag, Capcom heeft namelijk nog steeds vertrouwen in de game en heeft het handelsmerk vandaag vernieuwd.

De laatste keer dat er over de game gesproken werd door Yoshinori Ono (die zich nu richt op Street Fighter V), vertelde hij dat de game wat meer tijd nodig heeft en dat er inmiddels een hoop veranderd is sinds 2013. Hopelijk komen we deze E3 tijdens de Sony persconferentie meer te weten over Deep Down, aangezien er toch een flinke groep mensen naar de game uitkijkt.