http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56b9f90242a1f.jpg

World of Tanks gaat als een speer op de PlayStation 4 en breidt uit met maar liefst 11 nieuwe maps en 40 gloednieuwe tanks. De content is vanaf vandaag beschikbaar, tegelijkertijd met de PlayStation Store update.

Met ruim 1 miljoen spelers op de PS4 sinds 19 januari ziet Wargaming in dat ondersteuning natuurlijk cruciaal is voor de PS4-versie. Vandaar dat men een Britse lijn toevoegt bestaande uit lichte, medium en heavy-tanks. Verder zijn er ook tank destroyers en artillery toegevoegd. In totaal dus 40 krachtige voertuigen uit de Britse historie, zoals de Crusader, Cromwell en de Conqueror.

Enkele nieuwe maps zijn onder andere de Siegfried Line, Fisherman’s Bay, Ensk War! en een druilerige versie – we houden ’t immers lekker Brits – van Westfield, genaamd Westfield Rain.

Iedereen kan World of Tanks spelen op de PS4, er is geen PlayStation Plus abonnement vereist voor de game. Een trailer die de nieuwe content belicht vind je hieronder. Daarnaast hebben we ook een overzicht van alle nieuwe maps voor je, ook hieronder.

De nieuwe maps

Ensk War!
Ruinberg War!
Murovanka
Erlenberg
Siegfried Line (+War variant)
Westfield (+ Rain variant)
Airfield War!
Fisherman’s Bay (+ War! variant)