Altijd al gedacht dat een konijn nooit op zijn tellen hoeft te passen? In de aangekondigde cartoon shooter Blast ‘Em Bunnies zal je merken hoe zwaar het leven van een konijn kan zijn. Je speelt als Bang Bang, een konijn die verschrikt opmerkt dat zijn familie gekidnapt is door krankzinnige en slechte konijnen.

Jouw doel is om met je turret deze konijnen van je af te schieten. Ze willen namelijk niets liever dan jou van kant maken en je konijnenhol veroveren. Wees wel op tijd, want het kwaadaardige konijn Throatslitter kan niet wachten om je nabestaanden letterlijk een kopje kleiner te maken.

Blast ‘Em Bunnies bevat veel wapens die je kunt bemachtigen door het verzamelen van geld dat achtergelaten wordt door je vijanden. Hittezoekende chili zaden, plakkerige frambozen, stuiterende pompoenbommen, werkelijk niets is te gek in deze FPS voor het hele gezin.

Blast ‘Em Bunnies verschijnt volgende maand voor de PS4 en PS Vita. De game bevat tevens Cross-buy support. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.