PS3-versie Red Dead Redemption krijgt exclusieve content

Zonet hadden we het nieuwsbericht over de nieuwe screenshots van Red Dead Redemption. Nu hebben we het nieuwsbericht waar de Playstation 3 fanboys weer over kunnen opscheppen tegenover de Xbox 360 fanboys.

Waarom? Zojuist heeft de Amerikaanse website examiner.com weten te melden dat de PlayStation 3 versie van Red Dead Redemption exclusieve content krijgt. Dit werd ook al eens een keer eerder gedaan bij Batman: Arkham Asylum. Zo kregen wij, de Playstation 3 bezitters, de mogelijkheid om met The Joker te kunnen spelen. Ditmaal kunnen wij met Red Dead Redemption aan de slag gaan met Solomon’s Folly Gang Hideout en krijgen we de Walton Gang Outfit. En nu duid de vraag: zal de Playstation 3 versie van Red Dead Redemption beter verkocht worden dan de Xbox 360 versie alleen maar door de exclusieve content? Bij Batman: Arkham Asylum werkte het in ieder geval wel. Red Dead Redemption ligt vanaf volgende week in de winkels.

7 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Aight, leuke toevoeging

 2.    162 XP
  ramon284's avatar

  de xbox zal later ook wel dit krijgen of iets anders exclusiefs denk ik, ik weet wel dat je het erna gewoon voor een euro kunt kopen =/. maar ik vind het dan weer zo jammer dat ze exclusieve content weg geven, en dat ze dan wat kleren aan je geven…doe dan iets waardoor het echt beter verkoopt.

 3.    336 XP
  .Stan's avatar

  Fijn dat wij als PS3-bezitters ook eens een extraatje krijgen 🙂

 4.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  In your face! X-DOOS!

 5.    5883 XP
  7th-son's avatar

  wow, een outfit, ik begon bijna enthausiast te worden

 6.    528 XP
  UPD8NL's avatar

  De game is zo geweldig he, speel hem sinds gister al op Xbox.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het zal weer eens tijd worden dat wij ook exclusive content krijgen