Er is het één en ander geschreven over gerommel binnen Bungie met betrekking tot Destiny 2. Op deze geruchten heeft niemand vanuit Activision of Bungie gereageerd, maar de Activision aandeelhoudersvergadering van gisterenavond schept nieuw licht op de situatie.

Tijdens deze meeting voor investeerders heeft Activision een tipje van de sluier opgelicht over wat we dit jaar mogen verwachten. Zo werd bekend dat Destiny 2 in 2017 zal gaan verschijnen, maar dat spelers zich in 2016 niet hoeven te vervelen.

Er zit namelijk een grote uitbreiding voor de game aan te komen en dan niet één, maar zelfs twee. Voor de zomervakantie zal er een uitbreiding verschijnen en tegen het einde van het jaar verschijnt er nog één. Bungie heeft dit via een korte update enigszins verduidelijkt met een paar details, zie hieronder.

“Prior to the holiday break we mentioned a second, larger update slated for Spring. That content release will feature a significant Light increase, a bunch of new gear to earn and equip, and new challenges for PvE players seeking some more fun experiences and replayability.

Beyond that, the team is focused on delivering a large expansion later this year, and a full Destiny sequel in 2017.”

Het is even afwachten hoe groot deze updates zullen zijn, maar het ziet er naar uit dat de zorgen weer enigszins getemperd kunnen worden.