145524043186

Vergeet die figurines en artwork boekjes die je bij menig special edition van een game krijgt, het échte werk is namelijk toch echt de Dying Light Spotlight Edition. Als verzamelaar mag deze dan ook absoluut niet in je collectie ontbreken, al zul je er misschien de komende jaren eeuwen droog brood voor moeten eten. Het prijskaartje van deze editie is niet voor iedereen weggelegd, het kost je namelijk een schamele $10.000.000,- om de editie te kunnen kopen. Juist ja, 10 miljoen keiharde Amerikaanse dollars, oftewel zo’n 8.85 miljoen euro.

Diegene die besluit om $9.999.940 meer dan de adviesprijs te betalen, krijgt uiteraard een aantal leuke extra’s. Allereerst krijg je natuurlijk de game zelf en dat maar liefst 4 keer, allemaal gesigneerd door het ontwikkelteam van Dying Light. Dan komen de leuke extra’s, zo krijg je acteerlessen van Roger Craig Smith (Ezio in Assassin’s Creed), een stuntman die je leert parkouren, een off-road driving cursus, een persoonlijke trailer op de set van Dying Light: The Movie, een actie-scene en een dialoog in de film van Dying Light, een origineel kopie van het script, 10 VIP tickets voor de premiere, een zombie make-up sessie en je mag Kyle Crane inspreken voor een speciale editie van Dying Light.

Dat is dus echt een hele hoop en voor alle activiteiten vlieg je er eerste klas naartoe, dat zit gelukkig ook bij de prijs inbegrepen.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Dying Light zo’n dure speciale editie krijgt, neem bijvoorbeeld deze van een tijdje terug. Toen kreeg je een zombie-proof huis voor 250.000 Britse ponden, maar tot op heden heeft nog niemand deze editie gekocht. Toen viel de prijs echter nog enigszins te rechtvaardigen doordat je zo’n huis kreeg, maar dit keer zien we toch echt met moeite de prijs van 10 miljoen terug in de extra’s.

“Dying Light is one of the most exciting survival games around and what’s more – it’s Oscar season so what better time than now to head to the Hollywood hills!” said UK Retail MD at GAME, Charlotte Knight. “We know our community like to get in character and will have no doubt been inspired by the leading actors on the big screen – so this is a really exciting opportunity for any gamer wanting to hit the silver screen in style!”