The Division
Soms zijn bepaalde dingen te mooi om voor je te houden. Het team wat momenteel de laatste hand legt aan Tom Clancy’s The Division is redelijk groot en er is wellicht iemand geweest in dat team die te enthousiast was om al die sappige details over de game geheim te houden. Zo komen af en toe nieuwe dingen aan het licht zoals nu, maar of dit gerucht klopt of dat het nonsens is, dat is nog maar de vraag.

Voor zover is de omschrijving van de eerste raid, “Rikers Island” genaamd, bekend geworden met een globale omschrijving en vereisten, zoals je hieronder kunt teruglezen.

The raid is called Rikers Island.
It will open two weeks after the launch of game on March 8th.
The raid will offer two difficulty modes: Normal and Hard.
Normal difficulty mode requires Level 27. Hard difficulty mode requires Level 30.
The raid will be unlocked after completing two important story lines in the game.
The raid can be completed with a total of 8 players.
It will be “fun, engaging, and require strategy”.

Vorige maand werd via Reddit al een suggestie geplaatst dat de gevangenis van Rikers Island een mogelijke end-game raid zou kunnen zijn. Tevens werd de kans groot geacht dat het hier over een belangrijke factie gaat, zoals er zich meerdere in de game zullen bevinden. Of dit daadwerkelijk voor gaat komen in de game is nog even afwachten, want Ubisoft heeft nog geen uitspraken hierover gedaan. Voor nu met een korrel zout nemen dus.