http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56c31e745ebcb.jpg

Eerder schreven we al over de massale spam die EA’s Instagram-account te verduren kreeg, waarin men vroeg om een Skate 4. Nu lijkt het erop dat deze massale schreeuw voor niets is geweest, want als we een lek van vandaag mogen geloven, is Skate 4 al langer realiteit. Bij een Australische webshop is namelijk een boxshot verschenen van de game in het assortiment.

Nu lijkt de boxshot wel meer op een placeholder dan de daadwerkelijke boxshot van de uiteindelijke game. Het blijft natuurlijk wel gelekte info en alhoewel we heel graag willen geloven in een Skate 4, is het nog maar de vraag of het hier om de real deal gaat. Op de boxshot vinden we ook de melding dat mensen die de game op de Xbox One kopen, een gratis downloadbare versie krijgen van Skate 3 voor de Xbox One, wat dan wel weer plausibel kan zijn.

Mocht dit lek daadwerkelijk kloppen, dan kijken we er niet raar van op als EA de komende E3 een onthulling gaat doen van Skate 4. Animo is er in ieder geval genoeg en dat zal EA ongetwijfeld ook beseffen.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56c31ea92c461.jpg