Voor de mensen die van onze favoriete heldin Lara Croft houden hebben we goed nieuws. Een paar maanden geleden is er een aankondiging geweest van een nieuwe Lara Croft game genaamd: Lara Croft and the Guardian of Light. In deze nieuwe game gaan de mensen van Eidos een beetje de andere weg op met Lara. Ze moet nog steeds tombes leeg roven en puzzels oplossen, maar ditmaal doet ze dat niet alleen. Dit keer krijgt ze hulp van een soort indiaan waar voorlopig  nog geen verdere info van is.

Tevens zal er in de game ook een co-op mode aanwezig zijn, zodat je samen met een vriend de story mode kan uitspelen. Ook zal de game vanuit een totaal ander standpunt te zien zijn, je zal nu een soort bovenaanzicht hebben in de game.

De game wordt een downloadable game die deze zomer naar de PlayStation Store komt. Voor de mensen die deze PSN game totaal niet zien zitten niet getreurd, de mensen van Eidos zijn ook nog bezig met een “echte” Lara Croft game. Alvast veel plezier met deze eerste trailer van Lara Croft and the Guardian of Light.