Battlezone verscheen heel erg lang geleden voor de Atari en kreeg in 1998 een remake. Om zo origineel mogelijk te zijn kreeg de game de naam Battlezone 98. Inmiddels zijn ze bij Rebellion nu bezig om een vervolg op de originele game te maken, en zoals je kon lezen in onze preview doen ze dat niet onverdienstelijk.

De remake krijgt nu echter ook een remake, volg je het nog? Battlezone 98 krijgt namelijk een HD-jasje en een multiplayer. Zoals je in de bovenstaande trailer kunt zien, betekent dit weer veel nostalgisch plezier en complete chaos. Deze heruitgave wordt gemaakt door de kleine ontwikkelaar Big Boat Interactive, in samenwerking met Rebellion. Die ontwikkelaar bezit namelijk momenteel de licentie.

Battlezone is dus weer helemaal van vandaag en ziet er vermakelijker uit dan ooit! Wanneer Battlezone 98 Redux precies zal verschijnen, is op het moment van schrijven nog onduidelijk. Ook is het nog niet duidelijk of deze game naar de PlayStation 4 komt, daar waar Battlezone zelf wel in ontwikkeling is voor PlayStation VR.