http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56c4838f356d2.jpg

Eerder deze week kon je het bericht lezen dat er mogelijk een Skate 4 aan zit te komen, iets waar veel fans ongetwijfeld heel blij van zijn geworden. Nu is dit nog maar een gerucht, maar laten we in de positieve sferen blijven en er eens vanuit gaan dat EA ons daadwerkelijk blij gaat maken met Skate 4. Vorig jaar kwam Tony Hawk’s Pro Skater 5 uit, maar die stelde zo enorm teleur, dat de hunkering naar een nieuwe Skate nog groter is geworden.

Stel EA kondigt de game aan tijdens de E3, welke features zouden jullie dan graag (terug) willen zien in dit nieuwe deel? Zelf zouden we het erg tof vinden als de skatebanen ook berijdbaar zouden zijn met bijvoorbeeld een BMX, want ook een goede BMX-game missen we al een lange tijd. Ook zien we de game zich graag afspelen in een grote bestaande stad, of een fictieve stad die erop gebaseerd is. Skaten door de straten van San Francisco of één van de vette skateparks in Los Angeles? Awesome, niet?

Verder zouden we ook graag willen zien dat er een degelijke verhaalmodus verwerkt wordt in de game, waarbij een skater vanaf het begin af aan hard aan de bak moet om zich naar de top op te werken met daarbij de nodige uitdagingen van dien. Je merkt het al, we kijken bij PSX-Sense best wel uit naar een nieuwe Skate, geldt dit ook voor jullie?