Wanneer je Battlefield 3 spelers naar hun favoriete maps vraagt, dan zal ‘Grand Bazaar’ waarschijnlijk een veel gegeven antwoord zijn. Deze vrij compacte map was zonder twijfel één van de populairste maps van Battlefield 3’s multiplayer en daarom heeft Visceral Games besloten om de map terug te laten keren in Battlefield: Hardline.

Binnenkort verschijnt namelijk Betrayal, het vierde en tevens laatste DLC pakket voor het meest recente deel in de Battlefield franchise. In dit DLC pakket zit een map genaamd ‘Chinatown’ en dit is een remake van Grand Bazaar uit Battlefield 3. In de bovenstaande video geven de ontwikkelaars een eerste kijk op deze vernieuwde map.

De map heeft een compleet nieuw thema gekregen en visueel gezien ziet het er erg tof uit als je het ons vraagt. Naast de beelden wordt er ook nog wat informatie verstrekt over hoe de ontwikkelaars Grand Bazaar hebben omgetoverd tot Chinatown. Hoewel de map in Battlefield: Hardline grotendeels hetzelfde is als het origineel, zijn er namelijk nog wel enkele aanpassingen gedaan om de map fijner te laten spelen.

De Betrayal DLC voor Battlefield: Hardline verschijnt ergens in maart. Voor meer informatie over wat dit pakket precies met zich meebrengt kan je hier terecht.