http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56cd131067623.jpg

Sony heeft eindelijk maar toch een uitnodiging de deur uitgedaan richting de internationale pers betreffende een PlayStation VR persconferentie. De uitnodiging, zoals je die hieronder kunt bekijken, meldt dat er op 15 maart een persconferentie zal plaatsvinden tegelijkertijd met de Game Developers Conference in San Francisco, de Verenigde Staten.

De persconferentie zal hoogstwaarschijnlijk duidelijk gaan maken wat de prijs van PlayStation VR gaat worden en wanneer de consumenten het product kunnen kopen. Na afloop van de persconferentie zal er een exclusief persevenement gehouden worden dat enkele uren duurt met hands-on demo’s.

Nog even geduld dus en dan weten we wellicht hoe duur PlayStation VR gaat worden en wanneer we hem kunnen kopen. Tot nu toe zijn enkel de adviesprijzen bekend van twee soortgelijke producten in het VR-segment, namelijk HTC Vive en Oculus Rift. Die eerste kent een adviesprijs van $799 en de tweede $599. Het is dus erg spannend wat Sony gaat doen met PlayStation VR qua prijs.

ps-vr