http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56cdb795838a1.jpg

Vannacht kon je al op PSX-Sense lezen dat er een leuke aankondiging rondom Uncharted 4: A Thief’s End zou gaan plaatsvinden. Dit is nu dan ook gebeurd, om stipt 15:00 uur heeft Sony namelijk de story trailer van de game vrijgegeven. Zoals bij elke Uncharted tot nu toe is er een story trailer uitgekomen ongeveer een maand of twee drie voor de release en dat is dit keer met het vierde deel niet anders.

De story trailer duurt maar liefst 2:20 minuten en laat je een beetje de highlights van het verhaal zien, zonder al teveel te spoilen. Je kunt de story trailer hieronder bekijken, de game zelf ligt op 27 april in de winkels, exclusief voor de PS4.

Wat je meteen zal opvallen in de trailer zijn de gevarieerde omgevingen voorzien van een ongekend niveau aan detail. Zo zien we een Afrikaans landschap, een stad, de jungle, prachtige schatkamers en de nodige berggebieden. De bodem van de oceaan blijft ook niet onverkend in de game, wat ongetwijfeld zorgt voor gevarieerde gameplay. Dit strekt zich verder in het feit dat de game vol actie, verkenning, cliffhangers en adrenaline zit.

https://youtu.be/u8eljIdpHc0

Several years after his last adventure, retired fortune hunter Nathan Drake is forced back into the world of thieves. With the stakes much more personal, Drake embarks on a globe-trotting journey in pursuit of a historical conspiracy behind a fabled pirate treasure. His greatest adventure will test his physical limits, his resolve, and ultimately what he’s willing to sacrifice to save the ones he loves.