UPDATE: Onderstaande informatie en afbeelding blijkt uiteindelijk niet juist te zijn. Zelfs sommige game journalisten kunnen we niet meer vertrouwen want de beste man heeft bekend gemaakt dat de line-up niet echt is. De journalist noemt het zelf:

It’s fun after-school project time! Here’s my fake E3 lineup.

En bedankt!

Er is dus nog van alles mogelijk. Een Killzone 3 of Resistance 3 misschien? PS3-sense houdt je  uiteraard op de hoogte.

———————

Binnen een maand is het zover. Dan gaat de E3 in Los Angeles van start. Tijdens de E3 worden altijd grote aankondigingen verwacht. Tevens kunnen de bezoekers de allernieuwste games gaan uitproberen. Vandaag werd er bekend gemaakt dat de PSN Premium service waarschijnlijk onthuld zal worden tijdens de E3. Nu heeft een Amerikaanse journalist, Jeff Gerstmann de volledige line up van de E3 2010 bekend gemaakt. Dit heeft hij gedaan via zijn twitter.

Het is nu bijna zeker dat de PSP2 aangekondigd zal worden tijdens de E3. Daarnaast staan er een heleboel nieuwe games op de lijst die aangekondigd zullen worden. Zo krijgen we een vervolg op Tony Hawk: Ride, namelijk Tony Hawk: R2DE. Ook staan er vooralsnog onbekende Call of Duty’s op de lijst, namelijk Airborne, Tactics. Tevens komt er een derde mappack uit voor Modern Warfare 2, genaamd: Response. Een nieuwe H.A.W.X., James Bond, Far Cry en Mirror’s Edge zijn ook van de partij. Bekijk hieronder de volledige line-up van de E3.

bedankt voor het melden Yakkie1

[nggallery id=299]