Homefront: The Revolution zal op 20 mei verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. In aanloop naar de release kan je de game alvast van te voren reserveren en wat dat je oplevert is nu bekendgemaakt door Deep Silver.

Als je de game van te voren reserveert krijg je het ‘Revolutionary Spirit Pack’. Deze bevat de Red Skull motorskin en Golden wapenskin voor de singleplayer campagne. Daarnaast krijg je de marksman rifle, sniper scope en remote explosives voor je Resistance personage.

Het zojuist genoemde krijg je bij een pre-order van de fysieke versie. Ga je voor de digitale versie, dan krijg je als bonus het Liberty pakket, welke twee zeldzame stukken gevechtsuitrusting bevat. Dit is direct beschikbaar voor je coöp personage en het betreft hier de ‘Liberty Body Armour’ en ‘KPA Shock Trooper helm’.

Ben je echter een groot fan en kan je niet wachten, dan is de Goliath Edition wellicht een stuk interessanter. Deze editie zal in gelimiteerde oplage verschijnen en bevat het onderstaande aan content.

  • Fysiek exemplaar van Homefront: The Revolution
  • Een radiografische bestuurbare replica van de Goliath drone op schaal, inclusief werkende lichten en zeswielvering
  • Steelbook verpakking
  • Een artwork boek van 32 pagina’s
  • Het Revolutionary Spirit Pack
  • Season Pass

De inhoud van de Season Pass zal op een later tijdstip bekendgemaakt worden. Tegelijk met deze aankondiging heeft Dambuster Studios ook laten weten wat de plannen zijn voor na de release.

Alle content die zal verschijnen voor de coöperatieve Resistance modus zal volledig gratis beschikbaar gesteld worden. Je kan hier zoal nieuwe missies, uitdagingen, onderdelen, extra voorwerpen en uitrusting bij verwachten.

Na de release zal men de Resistance modus tot minimaal 12 maanden blijven ondersteunen met nieuwe content. Verder zal er nog singleplayer content uitkomen en die valt onder de Season Pass.

“We hebben een speciaal team klaarstaan dat ten minste tot een jaar na de release voortdurend extra singleplayer-content zal blijven ontwikkelen,” zegt Hasit Zala, Game Director bij Dambuster Studios. “We hebben een aantal spannende ideeën die we na de release verder willen uitwerken, maar ons overkoepelende doel is om de wereld van Homefront te verrijken met verrassende nieuwe belevenissen als aanvulling op de 30 uur durende sinegleplayer-campagne. Alle extra singleplayer-content valt onder de Expansion Pass.”