Vanaf vandaag is de bundel die Heavy Rain en Beyond: Two Souls bevat verkrijgbaar in de PlayStation Store of fysiek in de winkel. De twee games vertellen twee zeer verschillende, maar toch zeker allebei ook erg spannende verhalen. De twee games komen beide uit de stal van Quantic Dream, een studio die al sinds 1997 indruk maakt.

De twee titels verschenen ook allebei al eerder op de PlayStation 3, maar voor degenen die de games gemist hebben of geen PlayStation 3 hebben gehad is dit een mooie kans ze alsnog te spelen. Zowel in onze review van Beyond: Two Souls als Heavy Rain kwam echter naar voren dat, hoewel het allebei goede games zijn, deze heruitgave niet heel interessant is voor gamers die de titels reeds gespeeld hebben. De verbeteringen zijn tamelijk minimaal en met name grafisch.

Hierboven vind je in elk geval een prachtige launch trailer die de release van de bundel op een passende manier viert. Naar alle waarschijnlijkheid richten David Cage, Guillaume de Fondaumière en de andere werknemers bij Quantic Dream zich nu met volle aandacht op Detroit: Become Human. Een project dat weer veel nieuwsgierige ogen op zich gericht heeft.