Spannende launch trailer voor de Heavy Rain en Beyond: Two Souls bundel

Vanaf vandaag is de bundel die Heavy Rain en Beyond: Two Souls bevat verkrijgbaar in de PlayStation Store of fysiek in de winkel. De twee games vertellen twee zeer verschillende, maar toch zeker allebei ook erg spannende verhalen. De twee games komen beide uit de stal van Quantic Dream, een studio die al sinds 1997 indruk maakt.

De twee titels verschenen ook allebei al eerder op de PlayStation 3, maar voor degenen die de games gemist hebben of geen PlayStation 3 hebben gehad is dit een mooie kans ze alsnog te spelen. Zowel in onze review van Beyond: Two Souls als Heavy Rain kwam echter naar voren dat, hoewel het allebei goede games zijn, deze heruitgave niet heel interessant is voor gamers die de titels reeds gespeeld hebben. De verbeteringen zijn tamelijk minimaal en met name grafisch.

Hierboven vind je in elk geval een prachtige launch trailer die de release van de bundel op een passende manier viert. Naar alle waarschijnlijkheid richten David Cage, Guillaume de Fondaumière en de andere werknemers bij Quantic Dream zich nu met volle aandacht op Detroit: Become Human. Een project dat weer veel nieuwsgierige ogen op zich gericht heeft.

Boxshot Beyond: Two Souls

Heavy Rain

Releasedatum:
09-10-2013
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europa
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    1091 XP
  RStylesGeleen's avatar

  Ye boy

 2.    3855 XP
  jimke1's avatar

  heb vandaag mijn games gaan halen dam toch een verschil tussen die op de ps3 en ps4 nog mooier gemaakt 🙂

 3. Anoniem -   
  94.208.189.xxx's avatar

  Aardige spoiler voor BEYOND in de trailert.

Review: Beyond: Two Souls (PS4)
Digital Foundry test uitvoerig de PS4-versie van Beyond: Two Souls
David Cage heeft geen plannen voor een vervolg op Beyond: Two Souls