Als we de winkel Best Buy mogen geloven zal er binnenkort een mooie Dead Island collectie gaat verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Voor die platformen heeft men namelijk ‘Dead Island: Definitive Collection’ in het assortiment opgenomen. Er wordt een releasedatum van 31 mei aanstaande aangegeven en er is zelfs een box-art bekend, die je hieronder kan bekijken.

Best Buy geeft behoorlijk veel details over deze collectie, waardoor het erg aannemelijk lijkt dat het ook daadwerkelijk bestaat. Dead Island: Definitive Collection bevat volgens de winkel het volgende; Dead Island Definitive Edition, Dead Island: Riptide Definitive Edition en een nieuwe stand-alone 16-bit game genaamd Dead Island Retro Revenge.

De Definitive Editions van de originele Dead Island en het vervolg, Riptide, zijn volledige remasters voor de huidige consoles en bevatten alle DLC en patches die voor de oorspronkelijke games zijn uitgebracht. Dead Island Retro Revenge is een side-scrolling endless runner die zich afspeelt in het Dead Island universum. Deze titel was eerder al uitgelekt, waardoor het nu nog geloofwaardiger wordt dat deze collectie gaat verschijnen.

Voor nu is het afwachten totdat Techland en Deep Silver de Dead Island: Definitive Collection officieel aankondigen, maar gezien de vele, nauwkeurige details lijkt ons dat slechts een kwestie van tijd. We houden je natuurlijk op de hoogte.

dead island definitive collection