Jouw mening: Even over Tom Clancy’s The Division – We zitten inmiddels in de maand maart en het druppelt langzaam maar zeker grote releases die uit gaan komen. De eerstvolgende grote game die op het punt van verschijnen staat is natuurlijk Tom Clancy’s The Division. Ubisoft’s nieuwe paradepaardje verschijnt over welgeteld twee dagen en met twee beta’s achter de rug hebben ongetwijfeld al behoorlijk wat mensen de game zelf ook kunnen spelen.

Ben je wel geïnteresseerd, maar heb je beide beta’s helaas niet kunnen spelen, dan heb je wellicht al behoorlijk wat beeldmateriaal bekeken. Tegelijkertijd kan het ook zijn dat je al het nieuws rondom deze game volledig aan je voorbij hebt laten gaan. Ongeacht wat het ook mag zijn, met deze release voor de deur kunnen we dan ook niet anders dan jullie mening peilen over deze game. Het onderwerp is deze keer dan ook de game zelf.

Er is al genoeg gezegd en geschreven over The Division, dus we zullen jullie niet van alles gaan voorkauwen waarom je wel of niet de game zou moeten halen. Het is dan ook niet aan ons om hierover stelling te nemen; we laten het dit keer helemaal aan jullie. Dat maakt deze Jouw mening ongeveer de kortste uit de geschiedenis van deze rubriek. Wij willen kortweg weten hoe jullie aankijken tegen deze game. Waarom lijkt deze nieuwe IP van Ubisoft je wel interessant of waarom juist niet? Heb je besloten of je de game in huis gaat halen of waarom weet je al zeker dat je dit niet gaat doen?

Een interessant en vooral actueel onderwerp om aan te snijden. Drop daarom vooral je mening in één van de reacties onder dit artikel.

Weet jij ook een leuk onderwerp voor een Jouw mening? Laat ons dit dan vooral weten en stuur je inzending per mail naar [email protected]