Pixeljunk Shooter 2 in de maak

Na het redelijk succesvolle deel één van Pixeljunk Shooter, is er nu een deel twee in de maak. Volgens Sony zijn de makers van de Pixeljunk series, Q games, er volop mee bezig. Sony kan er nu nog niet veel over zeggen, maar zegt wel dat er in de nieuwe Pixeljunk Shooter iets nieuws zal zitten wat we nog niet eerder in een Pixeljunk game hebben gezien. De game zal groter worden dan het vorige deel en Q games is volop aan het nadenken over hoe ze de game zo gek mogelijk en tegelijkertijd ook heel leuk kunnen maken.

Volgens Q games gaat er waarschijnlijk geen Pixeljunk Shooter 3 komen, omdat alles wat ze maar kunnen bedenken al in deel 2 wordt gestopt. Voor degene die nog steeds niet overtuigd is om deel één te kopen zet Sony op 25 mei een demo in de Playstation Store. Het is nog niet duidelijk wanneer de game gaat uitkomen. Tevens heeft Sony twee screenshots online gegooid van de nieuwe Pixeljunk Shooter. Deze kun je hieronder bekijken.

4 reacties

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Dit kan je later met LittleBigPlanet 2 doen.
  Dus ga ik het maar niet kopen.

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  er komt geen 3 want alles stoppen ze al in deel 2. met ander woorden koop deze, heerlijk verkoop praatje dit

 3.    424 XP
  Dawes's avatar

  ik heb 1 gespeeld.., was leuke game. Maar geen reply waarde.

  2 zal ik niet kopen..

 4.    174 XP
  Tom's avatar

  Deel 1 was echt geweldig, dus deel 2 zal dat dan ook wel worden! Eerste PixelJunk game waar ik het ook mee ens ben dat ze er een vervolg van maken.