http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56dd6634ba11b.jpg

Hopelijk heb je het afgelopen weekend uitgebreid kunnen genieten van de Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer beta. De stresstest die Naughty Dog heeft gehouden was nodig om te kijken wat de servers zoal aan kunnen, een open beta is hier de test bij uitstek voor. Zo krijg je namelijk het maximale aantal aan spelers ingelogd op je servers, zodat je jezelf kunt voorbereiden op de drukte die komt wanneer de game uit is.

In een livestream met Naughty Dog vroeg de host hoeveel content er precies in de stresstest zat en of de multiplayer beta van afgelopen weekend representatief is voor de volledige game. Naughty Dog vertelde vervolgens dat de beta slechts 20% van de content bevatte die in de uiteindelijke game zal zitten. Het was erg moeilijk om het exacte percentage te bepalen, maar 20% lag er dichtbij in de buurt, aldus Naughty Dog.

Verder werd nog duidelijk dat Nathan en Elena geen kinderen hebben tijdens UC4: A Thief’s End en er komen voor nu nog geen unlocks in de multiplayer na het spelen van de singleplayer.

Uncharted 4: A Thief’s End ligt op 10 mei in de winkels, exclusief voor de PS4.