Assassin’s Creed: Brotherhood krijgt een Multiplayer Beta

Assassin’s Creed: Brotherhood zal zoals de meeste inmiddels al weten een online multiplayer bevatten. Maar voordat de game uitgebracht zal worden komt er nog een multiplayer beta. Dit liet de CEO van Ubisoft, Yves Guillemot weten. Yves Guillemot zei namelijk het volgende:

“Yes, we’ll also have a beta test. We’ve not announced exactly the dates yet but yes, we will have a beta test … it’s part of the plan”.

Hij ging jammergenoeg niet in op verdere details, maar hij beloofde ons wel dat het uit de doeken zal worden gedaan op de E3 beurs volgende maand. Het ziet er trouwens ook naar uit dat de Assassin’s Creed serie big business is en blijft voor Ubisoft want eerder vandaag hebben ze vermeld dat Assassin’s Creed II ondertussen wereldwijd al 9 miljoen keer over de toonbank is gevlogen. Assassin’s Creed: Brotherhood zal deze winter in de winkelrekken liggen.

5 reacties

 1.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Nice! 🙂

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Daar wil ik wel in zitten 😀

 3.    174 XP
  Tom's avatar

  Dat is mooi, ben toch nog steeds benieuwd want ik vind AC geen game voor een multiplayer. hopen dan maar dat deze beta het beste in zichzelf naar boven haalt.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  kans zal klein zijn dat ik hierbij kom denk ik 🙁

 5.    451 XP
  Florian's avatar

  Zou hem graag willen proberen!?:-O 😀