Hoewel de meeste ogen normaal gesproken gericht zijn op de grote AAA-games, komen er toch ook steeds meer kleinere, digital-only games uit. Deze worden wellicht makkelijk over het hoofd gezien en daarom heeft Sony besloten om een nieuwe sectie in de PlayStation Store te lanceren, die zich volledig focust op deze digitale titels.

De sectie heet ‘Totally Digital’ en zal deze week in de PlayStation Store geïntroduceerd worden. In de Totally Digital sectie krijg je snel een makkelijk overzicht van de bestsellers onder de digitale games. Verder kan je daar ook de nieuwste aanbiedingen vinden, evenals de pre-orders van aankomende titels.

In het ‘Bestsellers’ gedeelte zie je de beste digital-only games van het jaar en daarnaast ook nog enkele populaire games uit 2015. Hier zit voor iedereen wel wat leuks tussen, aldus Sony. Verder kan je binnen Totally Digital ook nog het ‘Digital Discounts‘ gedeelte vinden. Hier vind je de nieuwste kortingen op digitale games, die oplopen tot 50%. Er worden geregeld nieuwe kortingen toegevoegd, zo kan je er volgende week op 16 maart alweer de volgende afgeprijsde games vinden.

Als laatste maakte Sony nog bekend dat er in de komende maanden zes nieuwe, aankomende digitale games in het zonnetje worden gezet. Vanaf vandaag kan je enkele nieuwe games pre-orderen en wanneer je dit doet krijg je nog eens 10% korting op de prijs die de games bij de release gaan kosten. De games waar het om gaat zijn de onderstaande titels.

  • Salt & Sanctuary – 15 maart
  • Day of the Tentacle Remastered – 22 maart
  • Enter the Gungeon – 5 april
  • Stories: The Path of Destinies – 12 april
  • The Park – 12 april
  • Invisible Inc. – 19 april