Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de PlayStation 4 firmware 3.50 update, maar deze firmware update is al wel beschikbaar in een gesloten beta. Een oplettende gebruiker heeft via Reddit laten weten dat firmware 3.50 nieuwe informatie toevoegt in de ‘Health and Safety’ sectie en hier is wat interessants ontdekt.

Zoals op het bovenstaande screenshot te lezen valt, meldt Sony dat het gebruik van PlayStation VR niet geschikt is voor kinderen jonger dan 12 jaar. Sony heeft overigens nog nooit eerder iets gemeld omtrent de leeftijd en het gebruik van PlayStation VR, maar gezien het feit dat deze melding opgenomen is in firmware 3.50, suggereert dat de VR-headset mogelijk erg dichtbij is.

Over PS VR wordt verder nog gemeld dat je voor gebruik goed op je omgeving moet letten en alles dat eventueel in de weg kan staan, aan de kant moet zetten, iets dat natuurlijk voor zich spreekt. Ook is er een waarschuwing dat sommige mensen motion sickness kunnen ervaren bij het gebruik van PlayStation VR.