http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56e1763f58915.jpg

Dat Hitman episodisch is geworden is niet tot het grote plezier van iedereen, maar mocht je het geduld hebben dan kun je in 2017 de gehele game op disc kopen. Dit kondigde Square Enix vandaag aan, de disc-versie met alle content van Hitman gaat namelijk verschijnen in januari 2017.

De Intro Pack voor Hitman verschijnt morgen op de PS4, Xbox One en PC en bevat de Paris-map als eerste episode. Nu is deze eerste episodische content niet heel erg uitgebreid en zul je er binnen 2-3 uurtjes klaar mee zijn, dus het is begrijpelijk dat je reikhalzend uitkijkt naar de volgende episode in april. In die episode ga je namelijk naar de Italiaanse stad Sapienza, een prachtig stadje aan de kust van Italië.

Sapienza zal een stuk rustiger zijn dan Parijs, maar er zullen nog steeds erg veel mensen rondlopen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel toeristen die door de nauwe straatjes van de stad lopen. In het stadje ga je op verkenning in de enge catacomben, een mansion en een kerk. Je doelwit zal Silvio Caruso zijn, een wetenschapper met veel kennis van biowapens. Hij heeft een geheim lab ergens in Sapienza en het is aan jou de taak niet alleen hem te vermoorden, maar ook zijn werk te vernietigen.

De volgende locatie zal Marrakesh zijn, de welbekende prachtige oude stad in Marokko vol marktkramen en nauwe straatjes. Hier is een Zweedse bankier actief die zich schuilhoudt in een consulaat, aangezien hij veroordeeld is voor fraude. Aan jou de taak om hem een eenmalig bezoekje te brengen.