Voor de Jouw mening van deze week heb ik weer voor een andere insteek gekozen. Ik heb namelijk eens zitten nadenken. Nu The Division en de eerste episode van Hitman verschenen zijn, liggen er twee grote titels in de ‘winkels’, maar welke interessante games verschijnen er tussen nu en juni nog meer? De reden waarom ik hier over na heb zitten denken, ik ga op korte termijn verhuizen en dat gaat geld kosten. Een logisch gevolg is dus dat ik niet alle games kan kopen die ik graag zou willen hebben.

In de periode tot juni verschijnen niet de minste games en ik wil jullie graag bij dit onderwerp betrekken. Het onderwerp van deze Jouw mening luidt dan ook; “Welke games die voor juni uitkomen heb jij nog op je lijstje staan?”. Wie A zegt moet natuurlijk ook B zeggen en daarom drop ik hieronder de games die ik zelf op mijn lijstje heb staan, met de uitleg erbij waarom ik ze interessant vind.

Daarbij kom ik als eerste uit bij UFC 2 wat de komende week verschijnt. UFC ben ik steeds interessanter gaan vinden en ik ben het ook meer op TV gaan volgen. Zo heb ik genoten van de gevechten van onder andere Conor MCGregor tegen Jose Aldo en tegen Nate Diaz; die ik beide heb teruggekeken. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik van huis uit niet heel goed ben in vechtgames en ze ook niet veel heb gespeeld. Door wat ik op TV heb gezien ben ik deze titel echter in de gaten gaan houden.

De tweede titel op mijn lijstje is Ratchet & Clank, die verschijnt tegen eind april. Ik heb de game zelf vorig jaar al mogen spelen en ik was ontzettend onder de indruk van het grafische aspect, maar ook de gameplay voelde toen al erg vloeiend en vooral heel herkenbaar aan. Een heerlijke ouderwetse platformen waarin de nodige humor verpakt zit, een game waar ik dus ook erg naar uitkijk.

Op plek drie staat Uncharted 4: A Thief’s End. Ik ben een ontzettende Uncharted-fan en ik heb alle delen inclusief de Uncharted Collectie gespeeld. Ik vind het stuk voor stuk prachtige avonturen die er bovendien grafisch geweldig uitzien. Daarnaast vind ik het hoofdpersonage Nathan Drake een echte bad-ass. Ik vind het daarom ook jammer dat dit zijn vierde en laatste avontuur zal worden.

Als laatste heb ik DOOM op mijn lijstje staan, dat is ook een titel waar ik ontzettend naar uitkijk. Ouderwets doorhalen tot diep in de nacht, spelen met een headset op en je regelmatig te pletter schrikken, heerlijk! Naast het ongetwijfeld zeer intense singleplayer avontuur spreekt de multiplayer mij ook erg aan. Juist omdat het een multiplayer gaat zijn die anders aanvoelt dan de multiplayer uit bijvoorbeeld een Call of Duty of een Battlefield.

Dit zijn tot zover de vier games waar ik erg naar uitkijk en die tevens allen nog voor juni zullen gaan verschijnen. Nu zou ik graag van jullie willen weten welke games jij voor de komende paar maanden nog op je lijstje hebt staan. Laat dit vooral hieronder weten en vertel er ook bij waarom je erg uitkijkt naar deze games, ik ben erg benieuwd!

Weet jij ook een leuk onderwerp voor een Jouw mening? Laat ons dit dan vooral weten en stuur je inzending per mail naar [email protected]