http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56e6af197b477.jpg

Morgen is het dan eindelijk zover, de persconferentie van Sony Computer Entertainment rondom PlayStation VR tijdens de Game Developer Conference te San Francisco. Tijdens dit exclusieve persevenement gaat Sony hoogstwaarschijnlijk de adviesprijs en releasedatum van PlayStation VR onthullen, iets waar we al geruime tijd op aan het wachten zijn.

Naast deze cruciale informatie rondom de headset krijgen we vermoedelijk ook nieuwe beelden te zien van verschillende VR-games evenals aankondigingen van nieuwe titels of VR-support patches voor huidige games. De persconferentie zal plaatsvinden in San Francisco om 14:00 uur lokale tijd, dat betekent dus 22:00 uur (morgenavond) voor ons in de Benelux. Het evenement zal vermoedelijk ook voorzien worden van een livestream en wij zullen daarnaast ook live verslag doen aan de hand van artikelen op PSX-Sense rondom de aankondigingen.

Zorg dus dat je er morgenavond klaar voor zit en blijf PSX-Sense checken om op de hoogte te blijven van al het nieuws vanaf het evenement.

http://cdn.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2016/02/ps-vr.png