http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56e6b4b4c4865.jpg

Tot grote teleurstelling van menig gamer is Silent Hills helaas geen game meer die in ontwikkeling is. De teaser die destijds werd vrijgegeven op het PlayStation Network onder de noemer P.T. bleek een groot succes, maar aangezien het flink rommelde binnen Konami is het project destijds afgeblazen. Toch lieten een aantal fans het er niet bij zitten en zij maakten een video die de demo P.T. in het echte leven nabootst.

De video staat al bijna een maand op YouTube, maar begint nu pas echt viral te gaan, nu ze contact opnemen met websites om aandacht te vragen voor de video. Zij melden dat ze de aandacht willen krijgen van Guillermo Del Toro, Hideo Kojima en Norman Reedus om te laten zien dat ze enorme fans zijn en echt heel graag willen zien dat de game alsnog doorgaat.

Wat ons betreft is het project zeker geslaagd en weten ze het gevoel van P.T. perfect over te brengen in hun video. Je kunt de video hieronder checken.

“Goal – get Guillermo Del Toro’s, Hideo Kojima’s, and Norman Reedus’s attention! We made this video not just because we are huge fans of Silent Hill, but we also REALLY want this game developed!” states the accompanying blurb.

“With the help of you guys (the fans) we can make it happen! Being horror fans and film makers, this idea is a dream come true for us!”