aca5531df220c47fcaab3fc5c12664bc

Een rechter in New York heeft de klacht van Lindsay Lohan tegenover Rockstar over GTA V gegrond verklaard en hierdoor zal de rechtszaak van Lindsay Lohan zich voort gaan zetten. De Supreme Court rechter Joan Kennedy was het oneens met Take-Two Interactive over het feit dat Lindsay te lang heeft gewacht met het indienen van haar klacht en dus mag de zaak zich vervolgen. Lindsay’s klacht is dat een personage in GTA V, hierboven afgebeeld, op haar is gebaseerd en daarom eist ze een schadevergoeding.

Take-Two Interactive moet nu bewijs gaan verzamelen dat het personage in GTA V niet gebaseerd is op Lindsay Lohan, maar dat het hier een fictief figuur betreft. De voice-actor van Michael De Santa in GTA V neemt geen blad voor de mond en liet zich uit over de zaak op Twitter, waarin hij een koe postte en erbij vermeldde dat er mogelijk een gelijkenis is.

“Defendants have not been able to prove, at this juncture of the litigation, that the republication exception to the one year statute of limitations is not applicable to this case because the intended audiences were the same as those of the original publication and the images consistently remained the same.”

Voice-actor Ned Luke op Twitter

Schermafbeelding 2016-03-15 om 13.59.10