XING: The Land Beyond krijgt PlayStation VR ondersteuning


Vorig jaar werd de puzzelgame XING: The Land Beyond aangekondigd voor onder andere de PlayStation 4. Aanvankelijk was de game enkel voor dat platform in ontwikkeling, maar via het PlayStation Blog heeft men te kennen gegeven dat de game tevens voor PlayStation VR in ontwikkeling is.

Om de game goed te kunnen spelen zul je bij het spelen van de game via PlayStation VR gebruik maken van de PlayStation Move controller. Om dit te realiseren heeft men een compleet nieuwe besturing gerealiseerd voor de game en het is aan jou of je dit wilt gebruiken. Vind je de PlayStation Move maar niets, dan kan je ook gewoon nog de DualShock 4 gebruiken.

Het doel van de ontwikkelaar is het creëren van een magische en vermakelijke ervaring. Dat zouden ze oorspronkelijk met de PlayStation 4 game al realiseren, maar met de toevoeging van PlayStation VR zal dat alleen nog maar beter worden.

Hieronder wat nieuwe screenshots van XING: The Land Beyond.

Boxshot Xing: The Land Beyond

Xing: The Land Beyond

Releasedatum:
13-02-2019
Genre:
Puzzel
Uitgever:
White Lotus Interactive
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    1346 XP
    coristus's avatar

    Zit nu land’s end te spelen. erg lekker rustig puzzelen met een beetje magie. Dit ziet eruit als versie 3.2d daarvan. man waarom nou oas oktober

Puzzel/avonturen-game Xing: The Land Beyond krijgt eindelijk een releasedatum
Tien minuten aan gameplay van XING: The Land Before verschenen
Het sfeervolle Xing: The Land Beyond komt naar de PS4