http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56e949fc46076.jpg

De basisprijs voor PlayStation VR is inmiddels bekend, maar dat betekent niet meteen dat je er helemaal klaar voor bent. Sony heeft er namelijk voor gekozen de vereiste PlayStation Camera los te blijven verkopen. De reden die Sony hiervoor gaf is dat veel mensen al in het bezit zijn van deze camera. Het zou dus onlogisch zijn om deze standaard mee te leveren met PlayStation VR.

Voor wie alleen nog niet in het bezit is van de camera en graag het complete pakket wil, komt er een bundel op de markt. Deze bundel bevat naast de camera en PlayStation VR ook nog eens PlayStation Move, die niet vereist is voor veel games, maar toch handig is om te hebben. Dit nieuws meldde Shuhei Yoshida, de president van Sony Worldwide Studios onlangs in een interview. Hij noemde nog wel enkel Sony Computer Entertainment America als markt voor de bundel, maar dat kan komen doordat de presentatie in San Francisco was.

Een prijs of meer informatie over deze bundel werd vooralsnog niet gegeven, maar dit zal ongetwijfeld in de komende maanden duidelijker gaan worden. De camera kost los momenteel zo’n 60 euro en de PlayStation Move haal je al voor iets minder dan 30 euro in huis. Het verkopen van het basispakket van PlayStation VR voor 399 euro zou dus kunnen betekenen dat de complete bundel tussen de 449-479 euro komt te liggen.