Supermassive Games werkt aan Until Dawn: Rush of Blood voor PlayStation VR. Dat is echter niet de enige game die ze in ontwikkeling hebben voor dit nieuwe platform, ook werken ze aan Tumble VR.

Tumble kennen sommigen van jullie wellicht nog wel als een PlayStation 3/Move game, waarbij je onder andere een toren diende te bouwen. Deze game keert nu terug, maar dan als virtual reality ervaring.

In de game word je in een virtuele arena geplaatst, waarin je allerlei tests voor je kiezen krijgt die je moet zien te doorstaan. Dat loopt uiteen van torens bouwen tot het maken van bruggen evenals het oplossen van allerlei puzzels.

De ontwikkelaar heeft de originele game als basis gebruikt die ze volledig opnieuw hebben opgebouwd voor PlayStation VR. Ter aanvulling hebben ze nog een flinke hoeveelheid nieuwe levels gemaakt, zodat het ook voor spelers van het origineel enigszins nieuw aanvoelt.

Verder bevat de game een coöperatieve spelmodus evenals competitieve modi waarbij je het PlayStation VR Social Screen gebruikt. Hierdoor kunnen spelers zonder dat ze een headset op hebben meedoen met degene die de game in virtual reality speelt.