Zeven nieuwe screenshots Test Drive Unlimited 2

In de herfst is het zover: Test Drive Unlimited 2. We hebben de afgelopen weken veel geleerd over deze racegame van Atari. Hij zal zich zowel op Ibiza als Oahu afspelen. Het zal mogelijk zijn je avatar te customizen en er zullen vele exotische wagens beschikbaar zijn. Genoeg dus om je over op te winden. Dit alles maakt TDU2 een prima rivaal voor de andere spellen die in deze herfst zullen worden gereleased, zoals de nieuwe Need for Speed en Gran Turismo 5.

Het is wel al weer een paar weken geleden dat we de laatste trailer van Test Drive Unlimited 2 mochten bewonderen. Helaas zijn het ook nu alleen een aantal screenshots die Atari ons heeft vrijgegeven. Echter van deze screenshots kan je wel wat leren. Je ziet bijvoorbeeld de spiegels werken. Ook zie je dat de auto’s vies worden. Het mooiste dat je echter ziet in deze screenshots is de Dodge Viper, jawel, met zijn knipperlichten aan. Hieronder de zeven nieuwe screenshots voor je.

[nggallery id=302]

6 reacties

 1.    209 XP
  chrisnl's avatar

  zien er best goed uit :D!

 2.    208 XP
  adin's avatar

  laat maar een filmpje zien of zo fotos zegen niks allen in de leger 😛

 3.    144 XP
  cllin4's avatar

  Ik kijk wel uit naar deze die word denk ik echt dik

 4.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  mooi man

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ziet er goed uit, maar wat moet je nou weer met knipperlichten tijdens racen?

 6.    44 XP
  Boudewijn's avatar

  Als ze het een beetje goed plannen en uitbrengen voor GT5 denk ik dat dit echt wat klanten weg gaat trekken bij Polyphony