Algemeen directeur van Deep Silver, Klemens Kundratitz, heeft toegegeven dat de ontwikkelaar en uitgever bezig is met een grootse aankondiging voor de E3. Wat dat precies in gaat houden wilde hij uiteraard niet kwijt. De geruchtenmolen is vanzelfsprekend meteen op gang gekomen en verschillende media durven zelfs al te zeggen dat het om Saints Row V gaat.

Zo snel willen wij daar nog niet op inzetten, want Kundratitz heeft hier nog helemaal niets over gezegd. Hij zegt wel dat er verschillende grote titels in aantocht zijn en mogelijk krijgen we dus meerdere aankondigingen op de beurs. Deep Silver heeft momenteel al franchises als Saints Row, Homefront, Dead Island en Metro in handen. Het zou echter ook gewoon om een hele toffe nieuwe IP kunnen gaan.

Helaas duurt het nog wel even voordat we erachter komen wat Kundratitz en Deep Silver ons gaan tonen, de E3 begint namelijk op 14 juni.

“a lot of games in the pipeline and are very much looking forward to E3, where we are not going to be absent and where we will make our next major announcement.”