Schermafbeelding 2016-03-18 om 15.36.42

In de Verenigde Staten zijn inmiddels de eerste details bekendgemaakt omtrent de PlayStation VR bundel samen met de PlayStation Move en PlayStation Camera voor de PlayStation 4. In de bundel zit PlayStation VR inclusief de benodigdheden, namelijk een PlayStation Camera, twee PlayStation Move motion controllers, een PlayStation VR demo-disc en PlayStation VR Worlds op disc.

De prijs voor de bundel is erg netjes, waar PlayStation VR los $399,- kost zal de bundel $499,99 kosten. Op deze manier ben je dus goedkoper uit dan wanneer je de Move-controllers, PlayStation Camera en PlayStation VR Worlds los moet kopen. Een trailer van PlayStation VR Worlds kun je hieronder nogmaals bekijken.

Informatie over de komst van deze bundel naar Europa is tot dusver nog niet bekendgemaakt. Een pre-order voor PlayStation VR kun je al wel plaatsen bij onder andere Bol.com, waar je ook achteraf kunt betalen en je bestelling altijd nog kunt annuleren mocht de bundel er komen. Zorg in ieder geval wel dat je een pre-order plaatst mocht je PS VR op dag één in huis willen hebben, de voorraad zal schaars zijn.